Ga hier van start!

Welkom op deVastgoedInvesteerder.com! Dit is je nieuwe blog met informatie over investeren in vastgoed en alles wat daarbij komt kijken!

Waarom de Vastgoed Investeerder?

Als jonge vastgoed consultant spreek ik dagelijks met vastgoedprofessionals -en investeerders en leer ik van hun kennis, strategieën en ideeën. De Vastgoed Investeerder is het resultaat van dit niet-wetenschappelijke onderzoek. De opgedane praktische kennis en werkervaring wil ik bespreken en gratis! delen met anderen die dit onderwerp net zo interessant vinden als ik. 

Let op! Deze blog bevat geen advies, het zijn mijn opvattingen op basis van bij mij bekende informatie. Ik sta altijd open voor verbeterpunten of suggesties dus stuur mij gerust een bericht of reageer. Dit kan natuurlijk ook als je wilt sparren over onderwerpen, vragen hebt of gewoon meer wilt weten over deze blog. 

Wie is de Vastgoed Investeerder?

Een vastgoed consultant die beleggers, eigenaren, ontwikkelaars, huurders en overheden adviseert over vastgoed gerelateerde vraagstukken. Daarnaast hou ik mij bezig met het waarderen van allerlei type commercieel vastgoed. Ik lees veel boeken over vastgoed en aanverwante onderwerpen om mijn kennis verder uit te breiden. In verband met sommige onderwerpen en voorbeelden uit de praktijk in mijn blogs zal ik mijn identiteit voor nu niet bekend maken.

Dat is het tot zover, ik hoop met deze blog iets te kunnen bijdragen aan het behalen van je eigen vastgoeddoelstellingen!